maalgruppeundersoegelse maalgruppedefinition maalgruppestoerrelse Inzights er eksperter i markedsanalyse

Københavns Lufthavn har identificeret uudnyttet potentiale

Københavns Lufthavn driver et af Danmarks største og mest eksklusive butikscentre. Al planlægning af butikker og spisesteder er baseret på grundige undersøgelser af de rejsendes adfærd og præferencer. Det er consumer driven innovation, når det er allerbedst og Inzights har siddet med i maskinrummet igennem mange år: nye brands og nye butikkerne udvælges efter nøje granskning af vores potentialeestimater.

For eksempel har vores estimater udpeget, hvilke specifikke butikskategorier, der har det største potentiale. Gennem et nøje gennemtænkt spørgeskema har vi kunnet opstille et mål for det uudnyttede potentiale og vi har kunnet udpege de kategorier, kvalitets-/prisniveauer og livsstilsområder med størst potentiale.

Også inden for kategorien Food & Beverage har vi identificeret konkrete behov for nyskabelser. Både hvad angår sundhed, variation, prisniveau og seating-time.

I Inzights er vi stolte af at være med om bord i et af de mest ambitiøse og professionelle retailteams i Danmark. Vi har lært meget under vejs og vi ved, at der er meget omsætning at hente i krydsfeltet mellem potentialeestimater og udvikling af detailhandel.

Se mere om Inzights’ potentialeundersøgelser her. Få en snak med Kirsten om hvad potentialeundersøgelser kan gøre for dig.