VID DET VÆSENTLIGE - MARKEDET VED DET ALLEREDE

VI PRODUCERER VIDEN DER GIVER VIRKETRANG

I Inzights er vi specialister i kvantitativ markedsanalyse. Vi har endevendt myriader af problemstillinger: vi har bygget bittesmå, kæmpestore, ultraenkle, snirklede, topmoderne og ultraklassiske broer mellem virksomheder og deres marked. Vi har lært, at denne brobygningsdisciplin for ofte kommer til at handle om luftige planer og for sjældent om konkrete handlinger. Derfor har vi samlet alle vores kompetencer i 4 specialer, som er vores garanti for, at du hos os får handlingsorienteret markedsanalyse:

KORTLÆGNING AF MÅLGRUPPER

I Inzights er vi specialister i målgruppeanalyser. Vi ved at din målgruppe er mindre end du tror. Stil skarpt på din målgruppe og øg dit salg.

PRIORITERING AF VALGKRITERIER OG BUDSKABER

Inzights kan med pincetpræcision redegøre for dit markeds og dine kunders prioriteter. Dermed kan du sætte zoom på dét, der batter i din forretningsudvikling.

REDUCERING AF CHURN

Har du målt kundetilfredshed igennem mange år uden at se udsving i kundetilfredsheden? I Inzights måler vi på churn i stedet – der er mere at vinde.

ESTIMERING AF POTENTIALE OG MARKEDSANDELE

Inzights er eksperter i måling og estimering af markedsandele. Brug os til at vurdere om jeres idéer, produkter eller koncepter har potentiale til at flyve.